Algemene voorwaarden

Wanneer je een reportage boekt bij mij ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Het is in niet toegestaan mijn foto’s zelf te bewerken. Geen filters gebruiken zoals bij Instagram e.d. of de foto’s bijsnijden.

Voor ieder commercieel gebruik van een foto is toestemming nodig. Het (laten) publiceren in gedrukte media of insturen voor fotowedstrijden is tevens niet toegestaan mits in overleg en alleen met goedkeuring van Tamara Jacobsen.

De foto’s vallen onder het auteursrecht en zijn eigendom van de fotograaf Tamara Jacobsen.

Als fotograaf verbind ik mijn naam aan een foto. Ik lever een product van hoge kwaliteit waar ik persoonlijk achter sta.

Wanneer men zich niet aan onze afspraak houd, reken ik kosten voor het niet nakomen van onze afspraak.

Originele bestanden blijven eigendom van Tamara Jacobsen je ontvangt dus nooit de RAW bestanden maar alleen de door mij toegewezen foto’s in hoge resolutie digitaal zonder logo.

Alle foto’s worden geheel bewerkt naar eigen stijl en smaak van Tamara Jacobsen. Het aantal bestanden is vooraf met je besproken.

De factuur dient betaald te worden en moet bijgeschreven staan binnen 3 dagen op de rekening van Tamara Jacobsen.

Wanneer u een reportage bij mij definitief boekt.

Voor bruidsreportages gelden andere afspraken deze wordt meegestuurd met de aangevraagde offerte.

Het annuleren of verzetten van een afspraak? De gemaakte kosten, zijn kosten om jullie plek te reserveren en dient bij annuleren of verzetten binnen 8 weken opnieuw gemaakt te worden. Er wordt geen geld terug ge gegeven.

Wordt de shoot minder dan 8 uur van tevoren geannuleerd met geen geldige reden of niet komen opdagen bij een TFP shoot dan wordt de gehele shoot in rekening gebracht. Met modellen en visagist werk ik met een contract welke je vooraf wordt toegestuurd.

Indien een model of een visagist bij mij met een uitgewerkt plan komt én de shoot heeft dan ook nog een toevoeging voor mijn portfolio werk ik graag samen op TFP basis.

Ik werk uitsluitend met modellen en visagisten samen die ook op basis van een contract willen samenwerken.

Deelname aan een fotosessie is geheel op eigen risico. Indien er schade ontstaat aan fotoapparatuur of andere fotografie spullen door toedoen van jezelf of je kinderen zullen deze kosten op jou verhaald worden.

Cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf € 50,-. Op het moment dat de shoot geboekt wordt gelden de prijzen die op dat moment zijn besproken met Tamara Jacobsen.
De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld.