Mijn passie voor fotografie

Fotograferen is mijn grote passie. Vanaf de eerste dag dat ik met fotografe in aanraking kwam is mijn liefde voor dit mooie vak ontstaan.

Ik heb het vermogen om mensen op hun gemak te stellen waardoor we samen de juiste sfeer creëren en de mooiste foto’s maken. Als fotograaf, maar zeker als mens, wil ik genieten van andere mensen en van mooie, bijzondere momenten. Ik geloof in een persoonlijke benadering en denk bij elke reportage van tevoren goed na over een geschikte plek. Op locatie zoek ik een plek die bij mijn model(len) past.

Mensen omschrijven mij als professioneel, creatief en spontaan.Tamara Jacobsen

Net even anders

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en stijlen binnen de fotografie. Mijn stijl wordt gekenmerkt door creatieve en pakkende foto’s die net even anders zijn. Bovendien heb ik geleerd dat fotografie een passie van mij is die mij enorm veel positieve energie oplevert.

Ik denk in beelden, vang emotie en ben tegelijk bezig met alles om me heen. Ik geniet ervan als er een schouwspel van licht, kleur en compositie voor mijn camera verschijnt. Positief, warm maar ook een tikkeltje stoer en een trotse moeder. Zo beschrijf ik mijzelf en dat heeft mij gebracht tot wie ik nu ben.

Het geeft mij veel voldoening als mensen emotioneel geraakt worden door de beelden die ik maak.

Heb je vragen over mijn werk of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op.